ATENCIÓ!!!!

ATENCIÓ!!


Aquest blog es l'antiga web del CESBoi. Fa uns messos que ja no l'utilitcem. Ara trobaràs tota l'informació, l'agenda de les nostres activitats i les novetats a cesboi.cat


També ens trobareu activament a la página i al grup del Facebook, a Instagram i a Twitter. Si utilitceu qualsevol d'aquestes xarxes us convidem a seguir-nos per fer pinya i generar una bona comunitat online.


A més el nou correu per comunicar-se amb el centre es info@cesboi.cat

10 de març 2006

Carta de Març


Benvolguts socis i sòcies,
Tornem amb un mes ple d’activitats i formació:
Comencem el dia 12 de març amb una nova sortida de Senderisme Cultural a Sant Salvador de les Espases, es sortirà del FFCC de Sant Boi a les 7:30 ( es prega puntualitat, ja que només passa un tren cada hora). La sortida tindrà un durada de 4 o 5 hores i es farà un desnivell de aproximadament 500 metres.

Des del 6 al 18 de març podreu veure al Can Massallera una exposició de fotos de les activitats que ha fet el Centre durant l’any del 25è aniversari. Podeu tenir una mostra de les activitats que fem i també us podeu veure si heu participat. Hem d’agrair en Lluís Encinas i els seus col·laboradors la gran tasca que han realitzat.

Pel dia 27de març ens reserven una sortida a un lloc dels que cal anar-hi com a mínim una vegada: les Gorges de Sant Aniol a prop a Olot. Si us agrada podeu tornar a l’estiu i fer un banyet.

El curs de Rescat de víctimes d’allaus, utilització d’ARVAS es realitzarà el dia 16 a partir de les 21 h i 19 de Març tot el dia. Si voleu més informació sobre el contingut del curs truqueu al Centre. Recordeu que les places són limitades.
Us informen que l’ajuntament de Sant Boi organitza una jornada de neteja de branques i restes d’arbres que prèviament han estat tallats pels serveis municipals a la muntanya de Sant Ramon. La convocatòria es realitzarà el 11 de març des de les 9 fins el migdia. Si esteu interessat truqueu 93 635 1200 ( extensió 306).

El divendres 17 a les 20:00 es realitzarà una reunió per tot aquell que vulgui proposar alguna sortida pel segon trimestre.
Per altre banda el dia 10 de març a les 19:00 es procedirà a llençar, tal i com es va acordar a la Assemblea el material antic. Si hi ha algú interessat en endur-se alguna cosa, no dubti en venir.
Us recordem que durant l’abril també es realitzarà a Sant Boi el curs d’Alpinisme I per què aneu reservant uns quants caps de setmana.
Salutacions