ATENCIÓ!!!!

ATENCIÓ!!


Aquest blog es l'antiga web del CESBoi. Fa uns messos que ja no l'utilitcem. Ara trobaràs tota l'informació, l'agenda de les nostres activitats i les novetats a cesboi.cat


També ens trobareu activament a la página i al grup del Facebook, a Instagram i a Twitter. Si utilitceu qualsevol d'aquestes xarxes us convidem a seguir-nos per fer pinya i generar una bona comunitat online.


A més el nou correu per comunicar-se amb el centre es info@cesboi.cat

17 de desembre 2006

Novetats significatives a les llicències federatives pel 2007

La Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha fet públic recentment el quadre de cobertures i preus de les llicències per al 2007, que es poden tramitar a les entitats excursionistes a partir del dia 20 de novembre.La novetat més significativa pel 2007 és que els menors de 16 anys no hauran de pagar l’assegurança, gràcies a l'acord de col·laboració entre el Consell Català de l’Esport i la Unió de Federacions Esportives de Catalunya. El que comporta una rebaixa molt important en el cost de la llicència.El 16 de març de 2006 va ser signat l'acord entre el Consell Català de l’Esport i la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), per a la subvenció de l’assegurança obligatòria d’accidents esportius per a tots els federats menors de setze anys inclosos, d’acord amb el Reial Decret 849/1993 de 4 de juny.

Per tant, l’assegurança esportiva per a menors de 16 anys (inclosos) està subvencionada i oferta per la UFEC.En conseqüència a partir del 2007 la FEEC treballarà amb dues companyies d’assegurances: Mapfre Assegurances Generals i Sabadell Grup Assegurador.

Aquest fet comporta una reestructuració de les categories de la llicència federativa, que passen a ser les següents:
- Categoria Sub-14: Des del naixement fins als 13 anys inclosos. Modalitat única
- Categoria Sub-17: Dels 14 als 16 anys inclosos. Modalitat única
- Categoria Sub-18: Federats de 17 anys. Amb modalitats: A, B, C i D
- Categoria Majors: Dels 18 fins als 75 anys inclosos. Amb modalitats: A, B, C, D i E
- Categoria Supra-75: Majors de 75 anys. Modalitat única (F)

més informació