ATENCIÓ!!!!

ATENCIÓ!!


Aquest blog es l'antiga web del CESBoi. Fa uns messos que ja no l'utilitcem. Ara trobaràs tota l'informació, l'agenda de les nostres activitats i les novetats a cesboi.cat


També ens trobareu activament a la página i al grup del Facebook, a Instagram i a Twitter. Si utilitceu qualsevol d'aquestes xarxes us convidem a seguir-nos per fer pinya i generar una bona comunitat online.


A més el nou correu per comunicar-se amb el centre es info@cesboi.cat

30 de desembre 2006

Carta Gener 2007


Benvolguts socis i sócies,

Acabem l'any 2006 i de cara al 2007 encetem una serie d'activitats, amb pensaments de començar a omplir el calendari en els propers mesos.
Comenzarem l'any amb una projecció audiovisual a càrrec de Joan Carles Vizcaíno. Es tracta d'una serie d'activitats que va realitzar aquest company del centre Excursionista de Viladecans a les muntanyes dels Andes Bolivíans. El seu títol, "Pujant i pujant per Bolívia", i es farà a Can Massallera el 12 de Gener a partir de les 20h.
El 9 de Febrer quedeu citats per a l'Assamblea Ordinària de tancament del 2006 i començaments de 2007.
Aquest any el centre organitzarà un curset monogràfic d'autorrescat a la muntanya, les dates encara estàn per concretar pero s'espera que sigui pels voltants de maig o juny, ja us anirem informant.

Us recordem que podeu passar pel centre per federar-vos.

Dit aixó només queda desitjar-vos unes bones festes i una bona sortida i entrada d'any.
Salutacions,