ATENCIÓ!!!!

ATENCIÓ!!


Aquest blog es l'antiga web del CESBoi. Fa uns messos que ja no l'utilitcem. Ara trobaràs tota l'informació, l'agenda de les nostres activitats i les novetats a cesboi.cat


També ens trobareu activament a la página i al grup del Facebook, a Instagram i a Twitter. Si utilitceu qualsevol d'aquestes xarxes us convidem a seguir-nos per fer pinya i generar una bona comunitat online.


A més el nou correu per comunicar-se amb el centre es info@cesboi.cat

30 de desembre 2012

9ticies GENER 2013



INFO CESBOI GENER 2013

Any Nou, vida nova... Encetem aquest 2013, amb moltes ganes i renovades il·lusions...
LLICÈNCIES FEDERATIVES
Des del dia 17 de desembre, tal i com ja es va informar des del bloc i el facebook del CESBoi, els socis que es vulguin federar ja poden tramitar la corresponent llicència federativa per al 2013. Els passos que cal seguir són els següents:
Primer heu de fer un ingrés o transferència al compte de la Caixa número 2100 3170 64 2200109249 amb l'import exacte de la llicència corresponent, fent-hi constar el NIF o NIE, el tipus de llicència (A, B, C, D, E) i afegint-hi una H en el cas que la vulgueu habilitada.
Un cop hàgiu fet l'ingrés a la Caixa, cada persona, individualment, ha d'enviar un correu electrònic a la següent adreça: federativescesboi@gmail.com amb les dades següents:
* Nom i cognoms
* Data de naixement
* NIF o NIE
* Tipus de llicència (A, B, C, D, E, especificant si es vol amb habilitació FEDME)
* Import de la llicència que heu demanat
Trobareu tots els preus i cobertures a la web de la FEEC http://www.feec.cat
PRESENTACIÓ DE LES ACTIVITATS DEL CESBOI PER AL 2013
El proper divendres 11 de gener, a les 20:00 h i a la sala d'actes de can Massallera, tindrà lloc la presentació de les activitats previstes per aquest any 2013. Us hi esperem a tots!
CURS D'EXCURSIONISME HIVERNAL
El CESBoi, en col·laboració amb la vegueria del Baix Llobregat, ha organitzat un curs d'excursionisme hivernal, aquest curs serà impartit per instructors i monitors de l'ECAM sota la direcció de Francesc Mitjavila.
Per poder participar d’aquest curs, cal tenir una mica d'experiència en excursionisme i estar en bones condicions físiques. Podeu fer les inscripcions a l'adreça formaciobll@gmail.com o a la secretaria del CESBoi, en l'horari habitual. Les places són limitades.
El curs, subvencionat per AEEBLL, té un cost de 45 € per alumne, aquest preu no inclou viatges, àpats i pernoctació que aniran a càrrec del cursetista. La inscripció es tancarà el dia 21 de febrer de 2013 o en el moment que hi hagi 16 inscrits, que és el nombre màxim de cursetistes, les places s'atorgaran per rigoròs ordre d'inscripció. El pagament es pot fer per mitjà d'un ingrés al compte 0487-1075-72-2000008547 o bé en efectiu a la secretaria del CESBoi.
Podeu veure tota la informació del curs al bloc del CESBoi.


AUTOCAR A TUIXÉN
Aquest hivern volem reprendre una sortida que durant uns anys havia estat força emblemàtica: l'autocar a la neu. Aquesta excursió és apta per a tota la família i hi sou tots convidats, socis, familiars, amics... Hem pensat en l'estació de Tuixén, i la sortida serà, en principi, el diumenge, 3 de febrer. Seria bo que les persones interessades ens ho féssiu saber, a fi de veure quants seríem, aproximadament. Encara no us podem dir preus, però esperem tenir-ho tot lligat el dia de la presentació de les activitats...


TRAILWALKER
Tal i com ja us vam avançar a l'Info de desembre, sis sòcies del CESBoi participaran a la Trailwalker d'aquest any 2013
Una d'aquestes noies, l'Antònia, ens ha fet arribar un escrit a fi de fer-vos conèixer aquest projecte solidari en primera persona.
Em dirigeixo a tots els socis i simpatitzants del CESBoi, en nom de les meves companyes i meu, per donar-vos a conèixer el nostre proper repte.
Formo part d'un grup de sis noies de Sant Boi (6x100=H2O) que ens hem apuntat a la Trailwalker que tindrà lloc el proper 20 d'abril. Tots els que em coneixeu, sabeu que una de les coses que més m'agrada fer és caminar, i una altra, també molt important per a mi, ajudar, en el que pugui, la gent. Aquest cop ho faré caminant, amb el nostre equip, 100 km, perquè les dones i nens del Sahel no hagin de seguir caminant pel desert, buscant aigua i menjar per a la seva supervivència. Aquests 100 Km, que nosaltres caminarem, simbolitzen el camí que han de fer aquestes dones. Estic molt contenta de poder participar-hi, ens estem mobilitzant per poder aconseguir els diners per a la inscripció. Per tal de poder inscriure'ns hem de recaptar 1.500 euros, que van directament a Intermon Oxfam. Amb 2.500 euros, Intermon Oxfam pot instal·lar un pou d'aigua per a un centenar de famílies. Us adjunto un PDF que explica en què consisteix tot plegat, i també la web, per si voleu llegir una mica sobre aquest projecte i a què es destinen els diners. http://trailwalker.intermonoxfam.org/ca Us demano, si us plau, que feu difusió entre les vostres amistats, i si voleu col·laborar ja sabeu com fer-ho. Per petita que sigui la vostra aportació ens ajudarà a caminar per a ells...
ells.http://trailwalker.intermonoxfam.org/ca/equipos/ficha/6x100%3D-h2o
Moltes gràcies,
Antònia”
trailwalker.pdf


COL·LABORACIONS AMB EL DIARI DE SANT BOI
A partir d'aquest mes de gener hem establert una sèrie de col·laboracions amb el nou Diari de Sant Boi, es tracta de fer algunes recomanacions de sortides a peu, amb bicicleta, amb cotxe, a cavall..., amb el que vulgueu, pels voltants de Sant Boi, el Baix Llobregat o comarques veïnes... Una bona ocasió per donar a conèixer alguns racons de les nostres contrades... Aprofitem l'ocasió per demanar als socis que s'animin a recomanar alguns dels indrets de casa nostra, que pensin que és una llàstima que els santboians no els coneguin i els estimin...


ACTIVITATS PER AL MES DE GENER
Divendres, 11 de gener, a les 20:00 h, a can Massallera, hi haurà l'acte de presentació de les activitats del CESBoi per a tot aquest any 2013. Aquest acte és obert als socis, familiars, amics, simpatitzants..., en fi a tot Sant Boi, us hi esperem!
Dissabte, 19 de gener. Descobrim els camins de Montserrat. Camí de les Bateries. Excursió de mitja muntanya. Per participar-hi cal estar en possessió de la corresponent llicència federativa o bé tramitar-ne una de temporal. Vocal Lluís Riquelme
Divendres, 25 de gener a les 20:00 h, a can Massallera. Projecció de l'audiovisual de les activitats realitzades pels socis del CESBoi durant l'any 2012. No hi falteu...
Dissabte, 26 i diumenge, 27 de gener. Sortida d'esquí de muntanya a la Val d'Aran. Aquesta activitat és exclusivament per a socis federats, en possessió de la llicència D. Vocal: Jordi Martínez.
Recordeu que per poder participar en les activitats del CESBoi, excepte els audiovisuals, presentacions..., cal que, prèviament, us hàgiu inscrit a la secretaria del centre, en l'horari habitual. Trobareu tota aquesta informació i la complementària (què cal portar, hora de sortida, mitjà de transport...) al facebook i al bloc del CESBoi
Demanem a tots els socis del CESBoi que, si us plau, en cas que hi hagi algun error al rebut de la quota del centre, o us vulgueu donar de baixa, no el retorneu a l'entitat bancària, ja que la despesa que això representa és força important, porteu el rebut a la secretaria del centre i us serà abonat l'import i, alhora, intentarem esmenar el problema. Si el que voleu és donar-vos de baixa, només cal que ens envieu un correu a cesboi@yahoo.es . Moltes gràcies a tothom per la vostra col·laboració.
Recordeu que podeu retirar el material de préstec els dimarts i els divendres immediatament anteriors al cap de setmana que l'hàgiu de fer servir, però que és obligatori retornar-lo al centre el dimarts següent del dia que us el va ser lliurat, tret, lògicament, que aquest sigui festiu. El fet de tornar el material al centre el dimarts després de la sortida, permet poder-lo revisar i assegurar-nos que el rebeu en les millors condicions, per tant, aquest petit acte d'autodisciplina va en beneficio de tots els socis. Moltes gràcies per la vostra col·laboració.
També us volem recordar que l'horari de secretaria del CESBoi és: els dimarts de 20:30 a 22:00 i els divendres de 20:00 a 22:00