ATENCIÓ!!!!

ATENCIÓ!!


Aquest blog es l'antiga web del CESBoi. Fa uns messos que ja no l'utilitcem. Ara trobaràs tota l'informació, l'agenda de les nostres activitats i les novetats a cesboi.cat


També ens trobareu activament a la página i al grup del Facebook, a Instagram i a Twitter. Si utilitceu qualsevol d'aquestes xarxes us convidem a seguir-nos per fer pinya i generar una bona comunitat online.


A més el nou correu per comunicar-se amb el centre es info@cesboi.cat

01 de desembre 2012


INFO CESBOI DESEMBRE 2012

Ara que l'any ja toca a la seva fi, i a punt de dir adéu a aquest 2012, és hora de fer balanç del nostre primer any de junta, i això ens toca fer-ho a tots plegats, i ,també, entre tots intentar corregir el que no ha funcionat i millorar el que ha anat bé...


Des d'aquí volem expressar el nostre més profund agraïment a totes les sòcies i a tots els socis que han col·laborat amb la junta fent tot tipus de tasques, des d'organitzar sortides, fer xerrades, ajudar en tasques de secretaria..., en fi, cadascú en el que bonament ha pogut... En nom de tota la junta, MOLTES GRÀCIES A TOTHOM!


CASTANYADA 2012

Com tots sabeu el passat cap de setmana de l'11 i 12 de novembre, va tenir lloc la sortida anual més emblemàtica de la nostra entitat: la castanyada del CESBoi. Enguany vam ser 68 els socis i simpatitzants que ens vam trobar per fer tots plegats la nostra particular castanyada, que, igual que els darrers anys, va tenir lloc a cal Candi, a Vilada.
Moltes gràcies a tots els que hi vau participar i, sobretot, els qui vau col·laborar en les diferents activitats, fent que el cap de setmana tot anés rodat. No volem acabar sense donar les gràcies, d'una manera molt especial, al Baldiri i la Montse pel bingo que van organitzar i que va ser tot un èxit; al Tigre que, com cada any, va ser l'encarregat i mestre de cerimònies del cremat de rom i al Xavi i l'Anna pel seu joc d'havent sopat.


TRAIL WALQUER

Des del nostre butlletí us volem donar una molt bona notícia, aquest any, tal i com va succeir, en la passada edició, sis persones de la nostra entitat, l'equip Sispercent aigua, participaran en la tercera edició de la Trail Walquer, però enguany hi haurà una petita, o gran, depèn de com es miri, variació, els, o més ben dit, les participants seran membres femenines del nostre centre. Enhorabona, doncs, a l'Antònia, la Lluïsa, la Marisa, la Rosa, la Sònia i la Teresa, a les quals desitgem un bon paper en la cursa i un gran èxit de recaptació.


ASSEMBLEA ORDINÀRIA DEL CESBoi

Tal i com us vam avançar a l'Info de novembre, el proper 14 de desembre, tindrà lloc l'Assemblea Ordinària de la nostra entitat, a la sala habitual del primer pis de can Massallera. A les 20:00 h, en primera convocatòria i a les 20:30 en segona convocatòria, amb els següents punts de l'ordre del dia:
  • Lectura i aprovació de l'acta de l'anterior assemblea ordinària.
  • Estat de comptes.
  • Precs i preguntes.


LLICÈNCIES FEDERATIVES PER AL 2013

Al moment de tancar aquest butlletí, encara no s'havien publicat els preus de les diferents modalitats de les llicències federatives per al 2013.
Probablement, passat el pont de la Puríssima ja en sabrem els preus i es podran tramitar les llicències per al proper any. En el moment en què ens arribi la notificació de totes les dades, des de la federació, us farem arribar tota la informació per mitja del bloc del centre, del facebook o del correu electrònic.


CURSETS

El proper mes de març, organitzarem, amb el suport de la Vegueria del Baix Llobregat, un curset d'excursionisme hivernal, durant el qual, entre altres coses, aprendrem a utilitzar les raquetes de neu, l'arva, la pala, la sonda, el piolet, els grampons..., a interpretar el relleu nevat, la climatologia...
Les persones que hi estiguin interessades ja poden passar per la secretaria del centre a fi de fer una preinscripció i començar a tirar endavant el curs...

    Calendari de secretaria del CESBoi per al mes de desembre:

Dimarts, 4 de desembre: obert de 20:30 a 22:00

Divendres, 7: tancat

Dimarts, 11: obert de 20:30 a 22:00

Divendres, 14: assemblea de 20:00 a 22:00

Dimarts, 18: obert de 20:30 a 22:00

Divendres, 21: obert de 20:00 a 22:00

Dimarts, 25: tancat

Divendres, 28: obert de 20 a 22:00

Dimarts, 1 de gener: tancat

Si us plau, tingueu-ho en compte en el cas que hàgiu de retirar/tornar material o d'haver de fer qualsevol altra gestió.


Des del nostre butlletí, la junta del CESBoi us desitja que tingueu unes bones Festes!