ATENCIÓ!!!!

ATENCIÓ!!


Aquest blog es l'antiga web del CESBoi. Fa uns messos que ja no l'utilitcem. Ara trobaràs tota l'informació, l'agenda de les nostres activitats i les novetats a cesboi.cat


També ens trobareu activament a la página i al grup del Facebook, a Instagram i a Twitter. Si utilitceu qualsevol d'aquestes xarxes us convidem a seguir-nos per fer pinya i generar una bona comunitat online.


A més el nou correu per comunicar-se amb el centre es info@cesboi.cat

15 de desembre 2012

LLICENCIES 2013

 Recordem que les persones que es vulguin federar cal que facin un ingrés o una transferència A PARTIR DEL DIA 17 DE DESEMBRE al número de compte de la Caixa: 2100 3170 64 2200109249 amb l'import exacte de la llicència corresponent, fent-hi constar el NIF o NIE, el tipus de llicència (A, B, C, D, E) i afegint-hi una H en el cas que la vulgueu habilitada.

Un cop hàgiu fet l'ingrés a la Caixa, cada persona, individualment, ha d'enviar un correu electrònic a la següent adreça: federativescesboi@gmail.com amb les dades següents:

- Nom i cognoms

- Data de naixement

- NIF o NIE

- Tipus de llicència (A, B, C, D, E, especificant si es vol amb habilitació FEDME)

- Import



Tot el que fa referència a les diferents modalitats de llicències i els preus corresponents, ho podeu trobar al bloc del CESBoi o de la FEEC

PREUS I COBERTURES